Program: Luni-Vineri: 10:00 - 18:30, Sâmbăta: 10:00 - 13:00
Am implinit 10 ani de activitate, timp in care speram ca am reusit sa mentinem acelasi nivel de atentie si implicare pentru fiecare client si comanda ca si in prima zi. Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi!
compare_arrows0

Despre noi

Inaugurat in 2014, acest site nu este conceput doar ca sa ofere articole frumos confectionate din piele acelora care sunt interesati de hainele de motor sau haine in general. Acest site se doreste a fi un mijloc de a aduce laolalta oameni care impartasesc o anumita stare de spirit.. Am fi foarte fericiti sa putem ajuta la formarea unei comunitati unite in jurul acestui site. Ne dorim ca oricine vine aici sa stie ca atunci cand oferim un produs clientului, facem tot ce putem pentru acel client, ca si cum noi insine am fi clientul. Acest lucru inseamna ca ne preocupam de a oferi cea mai buna calitate posibila pentru articolele pe care le comercializam, transparenta totala a tranzactiei, securitate, timpi de livrare cat mai buni, asistenta online si telefonica a clientului, disponibilitate pentru intrebari despre produs sau faza in care este o anumita comanda.


Ne straduim sa mentinem site-ul fara reclame , pop-up uri si alte asemenea neplaceri si de asemenea incercam sa il facem cit mai prietenos cu vizitatorii. In timp, vom dezvolta un forum al acestui site, vom crea sisteme de recompense, vouchere, oferte speciale care sa depinda de mai multi factori precum fidelitatea, vom organiza sondaje despre produse sau directia in care sa ne angajam. Dorim sa fiti in postura de a interactiona cu noi si de a ne ajuta sa imbunatatim si sa ridicam site-ul.


Am conceput acest site cu inimile si cu mintile si ne-am ales cu foarte mare grija furnizorii. Avem incredere in ei ca si in noi insine si excelenta calitate a articolelor pe care le puteti cumpara de la noi reflecta pur si simplu sinceritatea si munca.

Va multumim si sintem recunoscatori tuturor celor care ne-au ajutat si ne ajuta sa conturam acest brand.