Program: Luni-Vineri: 10:00 - 18:30, Sâmbăta: 10:00 - 13:00
Am implinit 10 ani de activitate, timp in care speram ca am reusit sa mentinem acelasi nivel de atentie si implicare pentru fiecare client si comanda ca si in prima zi. Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi!
compare_arrows0

Wicked Leather

Wicked Leather

Colectia Wicked Leather cuprinde exclusiv articole dedicate Ei. Poate e mai potrivit sa spunem ca articolele sunt destinate exclusiv purtarii de catre Ea, intrucat hainele sexy din aceasta colectie sunt mai aproape de a fi arta, decat de a fi confectii din piele. Numeroasele modele pe care le vom expune atentiei dumneavoastra in aceasta zona au toate in comun anumite trasaturi. Lucratura este impecabila, iar producatorul german (specializat in corsetarie) este mereu interesat ca modelul sa vina perfect pe corp. In acest sens, veti constata ca multe modele au tabele de masuri specifice, foarte precise. Va rugam consultati cu atentie aceste specificatii, astfel incat sa fiti siguri ca ati ales masura cea mai potrivita. Nu ezitati sa ne consultati, intrucat putem sa va oferim sugestii utile.

Pielea folosita pentru articolele Wicked, variaza intre piele de miel, piele de oaie si piele de vaca. Absolut toate modelele pe care vi le propunem, indiferent ca sunt rochii,fuste, corsete sau altele (catsuits, accesorii, de exemplu) sunt menite sa contribuie la aspectul dumneavoastra sculptural. De asemenea, orice model poate fi modificat, la cerere, sau realizat la comanda, cu specificatiile dumneavoastra. Colectia Wicked Leather este o colectie de lux, cu standarde de calitate care se situeaza in varful scalei.

De obicei, nu tinem in stoc articolele din aceasta categorie, datorita specificului lor. Majoritatea articolelor Wicked avand masuri foarte exacte, preferam sa comandam fiecare articol atunci cand avem clar masurile clientei. De asemenea, articolele din aceasta categorie pot fi comandate doar daca clientul achita un avans de 50% pentru ceea ce alege.

Va rugam consultati zona Informatii despre Livrari pentru detalii despre comenzi.

Subcategorii