Program: Luni-Vineri: 10:00 - 18:30, Sâmbăta: 10:00 - 13:00
Am implinit 10 ani de activitate, timp in care speram ca am reusit sa mentinem acelasi nivel de atentie si implicare pentru fiecare client si comanda ca si in prima zi. Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi!
compare_arrows0

CUSTOM

Aceasta este o zona aparte prin care incercam sa le oferim Clientilor nostri tot ce e mai bun in materie de haine de piele personalizate. Puteti sa comandati ceea ce va doriti; de pilda, sa concepeti chiar dumneavostra o geaca de la zero, sau puteti sa alegeti unul din modelele de haine pe care le avem in magazin, dar sa schimbati unele detalii la ele.

Hainele pe comanda pot fi facute doar din piele naturala, din colectia Motor sau din colectia Wicked.Fie ca articolul este pentru barbati, fie ca este pentru femei, puteti incerca sa va imaginati cum sa personalizati articolul vestimentar, astfel incat sa va reflecte cat mai bine.

Pentru hainele pe comanda, preturile si timpii de livrare variaza de la caz la caz. Puteti alege pielea pe care o preferati (de la piele de miel la piele de bivol), tehnica de prelucrare folosita (de exemplu rub-off). Puteti de asemenea alege culoarea pentru articolul comandat. Daca preferati sa schimbati ceva la unul din modele existente, diferenta de pret nu va fi probabil uriasa, in special daca doriti o versiune mai simpla a acelui articol. In cazul in care concepeti un model nou, pretul va fi sensibil mai mare. Pentru a realiza acest lucru, trebuie sa ne trimiteti poze cu articolul respectiv sau sa faceti un desen, o schita sau sa ne dati noua explicatii foarte detaliate. Noi vom transmite pozele, schita sau explicatiile fabricantilor nostri si vom solicita o estimare de pret. Cand primim raspunsul, vi-l comunicam si dumneavoastra decideti daca faceti comanda sau nu. In functie de cerinte, fabricantii nostri si noi insine va putem face sugestii pentru solutii alternative posibile. In orice caz, daca doriti sa comandati articole de piele pe comanda, va rugam sa ne apelati sau sa ne trimiteti un email. Hainele de piele pe comanda ofera o perspectiva rara si, in general, greu de obtinut de la fabricantii de profil.

Plata pentru hainele pe comanda se efectueaza exclusiv in avans, total sau partial.


*NOTA: Optiunea Custom este deocamdata suspendata. Multumim pentru intelegere!