Program: Luni-Vineri: 10:00 - 18:30, Sâmbăta: 10:00 - 13:00
Am implinit 10 ani de activitate, timp in care speram ca am reusit sa mentinem acelasi nivel de atentie si implicare pentru fiecare client si comanda ca si in prima zi. Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi!
compare_arrows0

Eco Leather

Eco Leather

Produsele din aceasta categorie sunt realizate din piele ecologica de calitate superioara. O grija deosebita a producatorului este aceea de a oferi comoditate si lejeritate in purtare, atat prin croielile deosebite, cat si prin modul in care alege sa imbine un aspect exterior cat mai apropiat de pielea naturala cu un interior care sa permita pielii dumneavoastra sa respire.

Designul este modern, atractiv si potrivit pentru diverse ocazii. Puteti gasi aici atat tinute pentru o seara in club sau o petrecere eleganta cat si tinute de zi sau chiar de birou. Desi o serie de corsete/topuri si fuste/pantaloni sunt gandite pentru a fi purtate impreuna, acestea pot fi achizitionate separat, astfel incat clientul sa poata sa isi realizeze propriile combinatii, fara a se simti incorsetat de alegerile altora. Rochiile sunt numeroase si spectaculoase.

Inainte de a comanda produsul sau produsele dorite, va recomandam sa verificati cu mare atentie tabelul cu marimile de pe pagina fiecarui produs. Masuratorile sunt foarte exacte.

Produsele Eco Leather au urmatoarea compozitie: Poliester 45% / Poliuretan 32% / PVC 23%.


DATORITA REORGANIZARII PRODUCTIEI FABRICANTULUI, NU PUTEM ASIGURA RESTOCAREA PENTRU PRODUSELE ECO-LEATHER, PUTEM FURNIZA DOAR ARTICOLELE DIN STOCUL CURENT. VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!


Subcategorii