Program: Luni-Vineri: 10:00 - 18:30, Sâmbăta: 10:00 - 13:00
Am implinit 10 ani de activitate, timp in care speram ca am reusit sa mentinem acelasi nivel de atentie si implicare pentru fiecare client si comanda ca si in prima zi. Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi!
compare_arrows0

OFERTE

In aceasta zona puteti achizitiona unele dintre produsele noastre la pret redus. Calitatea hainelor comercializate de noi este aceeasi: nu vom oferi niciodata clientilor nostri articole cu probleme. Daca totusi un produs are vreo problema minora, o sa indicam acest aspect in detaliu, astfel incat nu veti avea surprize neplacute la livrare. Majoritatea ofertelor noastre sunt disponibile doar pe o perioada limitata de timp. Unele pot sa se adreseze doar anumitor Clienti, altele pot sa depinda de anumite cantitati de produse comandate. Ofertele pot si sa reflecte un eveniment special.


Suntem in al 10-lea an de activitate, timp in care speram ca am reusit sa mentinem acelasi nivel de grija, atentie si implicare pentru fiecare client si comanda ca si in prima zi. Va multumim pentru ca ne sunteti alaturi, pentru sprijinul si caldura aratate fata de noi si proiectul nostru!

In sens aniversar, doar in luna Noiembrie, produsele de mai jos beneficiaza de reduceri, in limita stocului curent.